Conferinţa pentru bărbaţi cu tema: „Banii şi bărbaţii” la Chişinău Republica Moldova

Sâmbătă, 19 februarie 2011, Biserica „Isus Salvatorul” din Chişinău va găzdui conferinţa pentru bărbaţi cu tema: „Banii şi bărbaţii”. Invitatul special în calitate de vorbitor va fi preşedintele comisiei economie, buget şi finanţe în Parlamentul Republicii Moldova, Veceaslav Ioniţă. Evenimentul începe la ora 10:00 şi sunt aşteptaţi toţi doritorii de parte bărbătească la un timp de părtăşie şi creştere spirituală. Conferinţa este organizată în cadrul departamentului de bărbaţi al bisericii „Isus Salvatorul” condus de pastorul  Valeriu Ghileţchi.

Toţi doritorii sunt aşteptaţi şi la întâlnirile obişnuite ale  bărbaţilor bisericii „Isus Salvatorul” în prima şi a treia săptămână a lunii, începând cu orele 18:30. În cadrul întâlnirilor bilunare împreună cu pastorul Valeriu Ghileţchi se studiază Darurile Spirituale.

Întâlnirea de mâine este organizată într-un cadru special pentru a aduce la părtăşie şi alţi bărbaţi. Fiind în apropierea zilei de 23 februarie, bărbaţii sunt aşteptaţi cu prietenii sau colegii lor de lucru.

Deci, vă aşteptăm mâine 19 februarie 2011 în incinta bisericii „Isus Salvatorul” pe adresa str. Sfântul Ilie 41, începând cu ora 10:00

Doina Bejenaru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.