Întâlnirea de tineret cu tema „Ignoranţa – un păcat” la Turda

Sâmbătă, 19 februarie 2011, tinerii Bisericii Penticostale „Alfa Omega” din Turda te invită la o seară specială cu tema: „Ignoranţa – un păcat”. Lasă acasă rutina şi vino alături de tinerii bisericii “Alfa şi Omega” pe str. Avram Iancu nr. 23. Primeşte provocarea de a fi în acţiune, nu rata şansa de  a scăpa de rutină şi a fi util. Vino să studiem împreună despre cum putem administra eficient talanţii care Dumnezeu ni i-a încredinţat. Să foloseşti în alte scopuri darurile date de Dumnezeu le considerăm un păcat. Deci, nu ignora subiectul. Hai cu noi mâine la o seară specială.

Întâlnirea cu tema: „Ignoranţa- un păcat” este cea de-a IV-a seară specială din seria proiectului „Grow Together – Să creştem împreună” şi ultima din prima parte a proiectului „Relaţia tânăr – Dumnezeu”. Urmează în a doua parte alte patru seri în care se va aborda al doilea subiect din proiect cu tema: „Relaţia tânăr şi alte persoane” şi anume:

  • relaţia fată – băiat
  • relaţia tânăr şi alţi tineri
  • relaţia tânăr – părinţi
  • relaţia tânăr şi autorităţile

În a treia parte a proiectului se vor aborda alte patru teme pentru creştere spirituală personală. Scopul proiectului ca întreg este să faciliteze o creştere din punct de vedere spiritual, relaţional şi personal. Dacă eşti din Turda, atunci nu rata şansa de a participa la aceste seri de tineret. Vino să creşti împreună cu tinerii bisericii „Alfa şi Omega” din Turda.

Doina Bejenaru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.