Întâlnirea de tineret cu tema „Ignoranţa – un păcat” la Turda

Sâmbătă, 19 februarie 2011, tinerii Bisericii Penticostale „Alfa Omega” din Turda te invită la o seară specială cu tema: „Ignoranţa – un păcat”. Lasă acasă rutina şi vino alături de tinerii bisericii “Alfa şi Omega” pe str. Avram Iancu nr. 23. Primeşte provocarea de a fi în acţiune, nu rata şansa de  a scăpa de rutină şi a fi util. Vino să studiem împreună despre cum putem administra eficient talanţii care Dumnezeu ni i-a încredinţat. Să foloseşti în alte scopuri darurile date de Dumnezeu le considerăm un păcat. Deci, nu ignora subiectul. Hai cu noi mâine la o seară specială.

Întâlnirea cu tema: „Ignoranţa- un păcat” este cea de-a IV-a seară specială din seria proiectului „Grow Together – Să creştem împreună” şi ultima din prima parte a proiectului „Relaţia tânăr – Dumnezeu”. Urmează în a doua parte alte patru seri în care se va aborda al doilea subiect din proiect cu tema: „Relaţia tânăr şi alte persoane” şi anume:

  • relaţia fată – băiat
  • relaţia tânăr şi alţi tineri
  • relaţia tânăr – părinţi
  • relaţia tânăr şi autorităţile

În a treia parte a proiectului se vor aborda alte patru teme pentru creştere spirituală personală. Scopul proiectului ca întreg este să faciliteze o creştere din punct de vedere spiritual, relaţional şi personal. Dacă eşti din Turda, atunci nu rata şansa de a participa la aceste seri de tineret. Vino să creşti împreună cu tinerii bisericii „Alfa şi Omega” din Turda.

Doina Bejenaru

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.