Conferinţă pentru femeile creştine din Ancona, Italia

Sâmbătă, 26 februarie 2011, Biserica Penticostală din Falconara, Ancona – Italia va găzdui un serviciu special pentru femeile creştine. Invitata serii este scriitoarea şi consilierul pentru femei, Mihaela Gheorge. În cadrul întâlnirii se vor dezbate provocările pe care o femeie trebuie să le înfrunte împreună cu Dumnezeu, indiferent de natura lor. Fie avort, celibat, singurătate, abandon, divorţ, relaţii tensionate cu soţul sau copii, criza vârstei de mijloc sau abuz. Evenimentul începe la ora 18:00.
Mihaela Gheorge este coordonatoarea Organizaţiei “Mesagera lui Hristos” din Roma. Sâmbătă se va afla pentru a doua oară în mijlocul femeilor din Falconara, Ancona. De ce merge din nou acolo ne spune chiar ea: “Dorinţa acestor surori a fost de a beneficia de un timp deosebit, în care să aibă parte de învăţătură dar şi de părtăşie una cu cealaltă. Înţelegând importanţa părtăşiei creştine, ele vor să devină o mare oştire aducătoare de veşti bune(Ps. 68:11), care să aducă onoare Domnului lor. Le voi vorbi despre cum poate o femeie creştină să facă faţă provocărilor vieţii într-o societate abuzivă, discriminatoare şi coruptă de păcat” ne-a spus vorbitoarea Mihaela Gheorghe.
Duminică împreună cu soţul dânsei, preşedintele Asociaţiei Bisericilor Baptiste din Italia, Radu Gheorghe vor prezenta lucrarea de misiune printre românii din Roma. Toate femeile din diasporă sunt aşteptate cu mare drag la această seară specială. Pentru alte detalii, puteţi apela la numărul de telefon: 3287765991 sau adresa de email:  messengers4christ2007@yahoo.it
Doina Bejenaru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.