Tragedie în Kenya într-o bază Tineri Pentru Misiune

TPM  raportează cu tristete că  vineri, 25 februarie, în jurul orei 01.00 dimineața, a avut loc un jaf armat într-un orfelinat condus de o echipa TPM în Athi River, Kenya, la 50 km departare de Nairobi. Orfelinatul a fost fondat de un cuplu olandez, Ebel şi Lora Kremer.

În atac, Ebel a fost împuşcat şi ucis în faţa soţiei sale şi a celor doi copii mici ai lor. Un paznic de noapte a fost, de asemenea, rănit în timpul tragerii.

Orfelinatul deține o proprietate în comun cu o baza TPM care se pregăteşte să găzduiască o Școala  Internațională de Ucenicie în această seară şi recent a început sa primească studenţii pentru noua scoală. Membrii specializați în îngrijire din echipa TPM Africa şi alţi lideri TPM sunt acolo pentru a oferi sprijin şi îngrijire.

Solicitam rugăciunile voastre pentru familie, personalul şi studenţii din TPM Athi River.

Prima vizita a unei echipe din Romania, de la TPM Mediaș la baza din Athi River a fost în toamna anului 2008 când o echipă de studenți la cursul 3,2,1 Start au fost în misiune în Africa pentru o lună.

În anul 2009 liderul bazei TPM Mediaș a vizitat baza din Nairobi, urmând ca în 2010 o echipa DTS să petreacă câteva săptămâni acolo și de asemenea TPM Mediaș a trimis acolo o altă echipă în cadrul Festivalului ProMisiune 2010, pentru 3 săptămâni.

Tot în anul 2010 patru dintre misionarii noștri au lucrat împreuna cu misionarii din baza de acolo pentru 3 luni.

 

3 Comentarii

  1. anka rugea 28 februarie 2011
  2. coca petrule 4 martie 2011
  3. maria 6 martie 2011

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.