Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Conferinţa “Creştinii la locul de muncă” la biserica “Isus Salvatorul”

Sâmbătă, 02 aprilie 2011, biserica “Isus Salvatorul” va găzdui conferinţa cu genericul “Creştinii la locul de muncă”. Sunt aşteptaţi, începând cu ora 10:00, toţi fraţii şi surorile ce sunt angajaţi la serviciu de stat, companii private, organizaţii,  etc. În program vom avea vorbitorii: Preşedintele Federaţiei Europene Baptiste, Valeriu Ghileţchi; Preşedintele Comisiei Economice, Buget şi Finanţe, Veaceslav Ioniţă; directorul executiv a Companiei de Microfinanţare Invest-Credit şi directorul Misiunii Fără Frontiere, Ion Groza.

Potrivit cercetătorilor, fiecare din noi 1/3 din perioada vieţii o petrecem la locul de muncă. Dacă stăm să analizăm fiecare în parte, constatăm că locul de muncă ne consumă foarte mult timp şi efort. De aceea, am decis să ne întâlnim sâmbătă pentru a ne forma o perspectivă biblică şi corectă asupra muncii, dar şi să învăţăm cum să avem atitudini şi relaţii corecte faţă de patronul sau colegii de serviciu.

Dacă alegi să fii alături de noi vei afla răspunsuri la întrebările: Care sunt aşteptările lui Dumnezeu de la un angajat creştin? Care ar trebuie să fie atitudinea noastră faţă de muncă? Cum să îţi construieşti relaţia ta cu şeful care nu este creştin? Cum să procedez dacă la locul de muncă este utilizat un limbaj indecent? Ce să faci dacă la locul de muncă este o atmosferă apăsătoare? Şi multe altele.

Pentru că organizarea unui astfel de eveniment presupune costuri, pentru participare se solicită 20 de lei pentru acoperirea cheltuielilor la pauza de ceai şi de cafea. Evenimentul se doreşte a fi un ajutor bun pentru viaţa spirituală a tuturor participanţilor, iar Dumnezeu să fie glorificat la locul nostru de muncă.

Sunteţi aşteptat cu mare drag.

 

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.