Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

IRAN: 600 de persoane convertite la creștinism în Neyshabur

În ultimele luni, în Iran, au avut loc serii de atacuri și campanii împotriva creștinilor și altor minorități religioase care nu împărtășesc convingerile religioase ale șiiților musulmani. (ChristianTelegraph.com)

Confruntările dintre forțele de securitate și creștinii din Iran, în special acei creștini care s-au convertit recent de la Islam la Creștinism, dovedesc că, în ciuda persecuțiilor și măsurilor luate împotriva creștinilor, în ciuda faptului că viața a devenit foarte grea pentru comunitatea creștină din Iran, totuși oamenii acceptă credința în Domnul Isus.

Extinderea și numărul tot mai mare de tineri care se convertesc la Creștinism sunt fapte reale, iar clericii Republicii Islamice din Iran sunt foarte conștienți de acestea. Potrivit unor rapoarte de știri ale Agenției Creștine de Știri „Mohabat News”, Sobhani Ayatollah, cleric în provincia Khoarasan, a avertizat în cadrul unei întâlniri recente cu alți clerici religioși islamiști că „activitățile creștinilor sunt în creștere, iar numărul celor convertiți numai în orașul Neyshabour, Iran, este de 600 de persoane”.

 

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.