Ziua Carierei la Cluj

Ziua carierei: învaţă de la cei mai buni.

Vă invităm sâmbătă,  14 mai 2011 la Biserica Betel, str. Răvaşului 4-6 de la ora 11.00 pentru a discuta cu câţiva oameni de succes în domeniile lor.
Vor fi prezenţi:
– un procuror şef;
– un director al unei mari firme de soft;
– un manager al unei firme;
– un medic.

În prima parte, cu o experienţă de sute de interviuri, directorul firmei de soft ne va vorbi despre ce anume trebuie să ştii când te pregăteşti pentru un interviu. Care sunt lucrurile pe care trebuie să le spui şi care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le spui şi altele.

Apoi ne vom împărţi pe ateliere.
Un atelier pentru ştiinţe juridice, unul pentru inginerie-IT, unul pentru ştiinţe economice şi unul pentru medicină (farmacie şi asistenţe medicale).
Invitaţii noştri vor răspunde întrebărilor voastre, vor încerca să ne spună care sunt lucrurile la care trebuie să renunţi pentru a avea o carieră de succes, dar şi care sunt lucrurile la care nu ai voie să renunţi niciodată. Cum poţi să ai succes şi să fii „sare şi lumină” în acelaşi timp.

Va aşteptăm cu drag!
Nu veţi regreta.
El-Betel Team.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107