Vizita în România a Dr. Ron Harris, vicepreședinte al National Religious Broadcasters

În data de 25 mai, înaltul oaspete american Dr. Ron Harris, vicepreședinte senior al organizației National Religious Broadcasters, șeful departamentului de parteneriate strategice al NRB și totodată profesor de jurnalism la Dallas Baptist University, a fost întâmpinat la Senat de o delegație formată din senatori PDL. Dumnealui a fost însoțit de către domnul Lucian Despa, director general al postului de radio Vocea Evangheliei. Gazdele parlamentare române au fost senatorii Gheorghe David, secretar al Senatului, Dumitru Oprea, vicelider al Grupului PDL și membru al Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului României, Gheorghe Bârlea, președinte al Comisiei pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă și domnul Viorel Badea, președinte al Comisiei pentru românii de pretutindeni.

Vizita oaspetelui american în România se înscrie într-un turneu al acestuia în mai multe țări din zona balcanică pentru a cunoaște mai bine și a sprijini gradul de dezvoltare al instituțiilor de media religioase. Întrevederea dintre cele două părți a avut ca principale puncte de interes gradul libertăților multiconfesionale și modul lor de promovare în spațiul media românesc precum și intensificarea relațiilor dintre senatorii români și membrii National Religious Broadcasters în vederea sprijinului în Congres pentru ridicarea vizelor americane pentru România.

Întâlnirea s-a încheiat prin invitațiile reciproce atât în a vizita Maramureșul și Republica Moldova, zone reprezentate de senatorii români, cât și participarea delegației române în America la unul dintre congresele National Religious Broadcasters pentru a întări relațiile de prietenie cu partea americană.

Sursa: Basarabeni.ro 

2 Comentarii

  1. cris 31 mai 2011
    • Doina Bejenaru 31 mai 2011

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.