Ziua Mondială de rugăciune 2011. Vrem să ne rugăm şi pentru tine!

În perioada 02-12 iunie 2011 creştinii din întreaga lume se unesc pe genunchi în rugăciune. Timp de zece zile mii de creştini mijlocesc pentru ţara lor, pentru biserica persecutată, pentru rudele nemântuite, pace în lume şi alte motive strigente. În Republica Moldova toate bisericile s-au antrenat într-un lanţ de 10 zile intense de rugăciune. În fiecare seară din această perioadă bisericile din Chişinău găzduiesc momente speciale de rugăciune.

În România evenimentul este organizat de Biserica „Agape” din Timişoara. Duminică, 12 iunie de Ziua Cincizecimii şi Ziua Mondială a Rugăciunii sunt aşteptaţi la „Agape”. Aici de dimineaţă până seara se va sta pe genunchi în mijlocire pentru lume, pentru biserica persecutată şi pentru România. Iar prin intermediul posturilor de TV „Alfa Omega” şi „God TV” vor intra în direct cu creştini de pe toate continentele. Pentru România se vor ruga şi creştini din Africa, America de Nord şi de Sud, Asia, Australia şi Pacificul de Sud.

Toţi doritorii de a mijloci alături de milioane de creştini sunt aşteptaţi pe str. Calea Aradului 15A.

Motivele de rugăciune în cadrul maratonului de rugăciune de 10 zile cu ocazia Zilei Mondiale de rugăciune sunt:

 1. Pentru ţara în care s-au născut şi locuiesc, prosperare, pace, bunăstare.
 2. Pentru lideri politici cu frică de Dumnezeu şi înţelepţi care să iubească poporul.
 3. Pentru mântuirea membrilor de familie şi prietenii nemântuiţi.
 4. Pentru problemele sociale care afectează societatea: avorturi, divorţ, şomajul, migraţia ilegală, traficul de fiinţe umane, sărăcia, alcoolismul, homosexualitatea şi altele.
 5. Pentru tânăra generaţie.
 6. Pentru biserica persecutată.
 7. Pentru sfinţirea bisericii şi afirmarea cu impact a creştinilor în societate.
 8. Pentru noi slujitori în câmpul Evangheliei care să ducă Marea Trimitere la îndeplinire.
 9. Şi alte nevoi specifice deja ţării lor în parte.

În Republica Moldova ne rugăm în mod special pentru conducere, alegerile locale şi pentru un preşedinte. Pentru serviciile şi acţiunile de rugăciune în Republica Moldova vizitaţi www.uniuneabaptistă.org

Verste biblic ales ca motto pentru acest eveniment mondial este inspirat din 2 Cronici 7:14

“… dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.”

În cadrul acestei acţiuni vrem să ne rugăm pentru voi, toţi cei care vizitaţi acest site şi citiţi aceste rânduri! Trimite-ne un email cu motivele tale de rugăciune la contact@stiricrestine.ro şi noi îl vom plasa pe site pentru ca şi cei peste 3000 de cititori ŞtiriCreştine să te susţină  în rugăciune. Ataşează şi o poză cu tine sau cu persoana care are nevoie de rugăciune. Dacă ai nevoie să susţinem în rugăciune anumite proiecte, lucrări, persoane dragi, persoane în nevoie, aşteptăm cele mai strigente nevoi ale voastre la adresa noastră de email.

“Rugaţi-vă neîncetat…”

Doina Bejenaru

4 Comentarii
 1. Ciurila Ion 9 iunie 2011 Reply
 2. ELVIS ELIS 10 iunie 2011 Reply
 3. cudyuana 16 octombrie 2011 Reply
 4. frateleclaudiu 16 octombrie 2011 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.