Ziua Mondială de rugăciune 2011! Un nou proiect de rugăciune pe ŞtiriCreştine.ro (video)

Dragi cititori, săptămâna aceasta echipa ŞtiriCreştine vă lansează o nouă provocare. În cadrul celor 10 zile de rugăciune cu ocazia Zilei Mondiale de Rugăciune ce se va sărbători duminică, 12 iunie 2011 am lansat un nou proiect de rugăciune.

Vă întrebaţi ce presupune aceasta? În aceste zile mii de creştini din toate naţiunile, din diferite culturi şi confesiuni se unesc pe genunchi în rugăciune pentru diverse motive globale şi locale. Fiecare se roagă pentru trezire, pentru ţară, pentru pace, pentru mântuirea naţiunilor, pentru biserica persecutată şi multe alte motive.

Cu această ocazie ŞtiriCreştine vine cu o provocare. Vrem să ne rugăm pentru tine şi vrem să te motivăm să te rogi pentru alţii. Aşteptăm la adresa noastră de email: contact@stiricrestine.ro saula comentarii nevoile voastre sau a rudelor, prietenilor. Vă chemăm la clipe de har în rugăciune, pe genunchi suntem biruitori. Cineva spunea: “roagăte până se întâmplă ceva”. Haideţi să ne rugăm până se întâmplă ceva în ţara noastră. Haideţi să mijlocim pentru cei care au nevoie de mila şi dragostea lui Dumnezeu.

Motto-ul acestui eveniment este inspirat de la 2 Cronici 7:14:

“… dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.”

Vă invităm să urmăriţi şi filmuleţul promo a ediţiei Zilei Mondiale de Rugăciune 2011.

La apelul nostru au răspuns deja creştini români din SUA şi din ţară. Am pus deja trei ştiri cu motive de rugăciune şi vom continua să lansăm asemenea mesaje pentru ca să mijlocim împreună în rugăciune. În cadrul echipei ŞtiriCreştine, pe parcusului unui an deja obişnuim să ne rugăm împreună în fiecarea seară la ora 22:00 pentru lucrarea care o facem, pentru motivele noastre personale şi pentru alte motive strigente care credem că merită aduse pe mâini de rugăciune înaintea lui Dumnezeu. Vă invităm cu drag să vă uniţi cu noi în rugăciune pentru motivele plasate pe site, dar şi pentru problemele cu care vă confruntaţi.

“Rugaţi-vă neîncetat….”

Doina Bejenaru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.