Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Record istoric de Biblii tipărite în Brazilia

Societatea Biblică din Brazilia (SBB) a atins un record istoric în ţară şi în lume. Pe după-amiaza zilei de 26 mai au tipărit Biblia cu numărul 100.000.000 (100 milioane) în cadrul unei ceremonii ce a avut loc într-o piaţă la care au participat aproximativ 100 de persoane, angajaţi şi vizitatori. Acest record este rezultatul muncii care a început în septembrie 1995, când s-a deschis tipografia Printing Biblia, în sediul central al SBB din Barueri.

“Acesta este un moment istoric. Astăzi sărbătorim 100 milioane de Biblii pe care Dumnezeu ni le-a dat pentru a răspândi Cuvântul Său la toate neamurile “, a spus preşedintele SBB, Adail Carvalho Sandoval. 

Creat pentru a servi bisericile creştine din Brazilia şi din întreaga lume, nivelul de excelenţă al tipăririi Bibliei este recunoscut dincolo de graniţele naţionale, care permite exportul SBB la mai mult de 100 de ţări din America, Africa , Asia şi Europa. Copiile sunt în portugheză, spaniolă, engleză, franceză, arabă şi chiar Yoruba, o limbă vorbită în ţările africane.

Din totalul de produse de Biblii şi Noul Testamente, 20% au fost pentru export. Aceasta înseamnă că 100 de milioane de oameni, nu numai în Brazilia, dar în multe locuri din întreaga lume au această adevarată comoară care este Cuvântul lui Dumnezeu în mâinile lor.

Producerea unei copie a Bibliei se face la fiecare trei secunde. În fiecare luna s-au folosit 800 de role de hârtie care, dacă s-ar desfăsura, ar ajunge la 24,000 km. Hârtia consumată în cursul unui an ar fi suficientă pentru a înconjura de 7.2 ori Pământul.

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.