Sorin Bădrăgan la Biserica Baptistă „Biruinţa” din Londra

De câţiva ani, Biserica Biruinţa” oferă românilor din Londra un loc de închinare în limba română şi posibilitatea de a experimenta suportul continuu al unei comunităţi spirituale româneşti. Dacă eşti român stabilit în Londra, fraţii tăi de neam şi credinţă te aşteaptă cu drag în rândurile lor.

Astăzi au un motiv special de bucurie, pastorul Bisericii Baptiste „Providenţa” din Bucureşti, Sorin Bădrăgan este oaspetele şi vorbitorul serviciului de seară. Biserica Baptistă „Biruinţă” din Londra are şi o platformă online, prin care speră să fie o încurajare şi o voce într-un context cu totul special pentru aceste vremuri. Vizitează site-ul Bisericii „Biruinţa” Londra şi mai mult, dacă treci prin Londra nu uita să treci pe la ei.

În fiecare duminică de la 17:00-19:00 şi vineri de la 19:30-21:00 eşti aşteptat cu drag la serviciile de închinare şi părtăşie, la adresa Free Baptist Church, Slough Lane, Kingsbury, Londra. NW9 8QG.

Dacă vezi acum această ştire nu rata ocazia de a te întâlni cu pastorul şi profesorul la Facultatea de Teologie Baptistă din Bucureşti, Sorin Bădrăgan.

Biserica Baptistă Biruinţa există pentru a-L glorifica pe Dumnezeu prin proclamarea cu credincioşie a planului Lui întreg revelat în Scripturi şi prin demonstrarea practică a unei vieţi trăită în asemănarea Domnului Isus. Lucrul acesta este posibil prin stăruinţa în practicile pe care Biblia le consideră prioritare. Faptele Apostolilor 2:42-47 stabileşte pentru noi aceste priorităţi: prioritatea Cuvântului, prioritatea evanghelizării, prioritatea închinării corporative, prioritatea rugaciunii si prioritatea părtăşiei. Vino şi tu la închinare.

Doina Bejenaru

Un comentariu
  1. carmen 15 noiembrie 2012 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.