Conferinţa naţională de tineret – Suceava 2011

Dragi tineri,

Dorim să începem înscrierile pentru Conferinţa naţională de tineret care va avea loc la Suceava, în perioada 22-26 august, la Biserica Baptistă Maranata.

Tema conferinţei: Cum să trăim în așteptarea revenirii Domnului, este bazată pe Epistolele către Tesaloniceni. Vom aborda subiecte legate de Venirea Domnului (vremurile de pe urmă, răpirea, lepădarea de credință), sfințirea personală (integritate, autenticitate, discipline spirituale), locul și rolul nostru în viața bisericii (dragoste, încurajare, veghere, îndemnare).

Vă încurajăm să memoraţi Epistolele – în afară de premiul pe care-l vom oferi noi- este beneficiul spiritual mult mai mare pe care-l veţi avea.
Ca şi în anii trecuţi, vom avea mai mulţi vorbitori, printre care Livius Percy, Samy Tuţac, Dan Boingeanu, Viorel Candreanu şi alţii.

Vom rezerva timp mai mult pentru participarea voastră cu cântări și mărturii personale, cât și pentru întrebări și răspunsuri. Programul va include în fiecare zi câte două sesiuni dimineaţa, o sesiune amiaza și una seara. Joi după- amiază vom rezerva timp pentru vizitarea oraşului.

Informaţii pentru înscriere:

Modalitatea de înscriere:
· pe internet la site-ul www.StudentiCrestini.ro la secțiunea Înscrieri Conferința 2011
· telefonic – 0259-436-738
· fax: 0259-436-152
. vezi formularul ataşat

Costul:

160  de lei – în acest cost se includ:
· materialele Conferinţei;
· cazarea şi mâncarea (trei mese pe zi);
· cafea şi fursecuri în pauzele Conferinţei;
· reducere de 20% pentru cumpărarea cărţilor publicate de SMR (Editura Cartea Creştină).

Grăbiți-vă cu înscrierea – sunt numai 300 de locuri de cazare – înscrierea se încheie când s-au ocupat toate locurile!
Pentru cei din localitate sau cei care îşi rezolvă singuri cazarea şi masa pe timpul Conferinţei, taxa de înscriere este 25 de lei, care include materialele Conferinţei, cafea şi fursecuri în pauze, reducere de 20% pentru cărţile SMR.

Vă aşteptăm cu drag la Suceava!
Livius T. Percy
Presedintele SMR

Sursa: studenticrestini.ro

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.