Motiv urgent de rugăciune

Astăzi am primit un comentariu de la Ana cu rugămintea de a o susţine în rugăciune pentru îndepărtarea duşmanilor ştiuţi şi neştiuţi la locul de muncă şi pentru gânduri bune de la conducere. Probabil, fiecare creştin întâlneşte dificultăţi la locul de muncă, mai ales dacă contextul este neadecvat pentru viaţa de creştin.Cu siguranţă fiecare din noi ne-am confruntat cu încercări dificile, cu provocări mari pentru viaţa noastră. Probabil adesea am fost puşi în faţa unor alegeri care ne cereau compromisuri.

Haideţi să ne rugăm pentru Ana, dar şi pentru toţi creştinii angajaţi. Pentru relaţii frumoase în colectivele unde lucrează. Pentru putere de a nu merge la compromisuri care le-ar compromite mărturia şi numele de creştin. Pentru bucurie şi putere în încercări. Pentru trecere în faţa şefilor şi o relaţie frumoasă cu aceştia.

Continuăm să aşteptăm motive de rugăciune de la voi. Echipa ŞtiriCreştine continuă să se roage pentru voi şi vă provoacă să vă implicaţi şi voi în susţinerea pe braţe de rugăciune pentru cei care au nevoie de acest suport.

Doina Bejenaru

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.