Nevoie urgentă de rugăciune!

Meliţa Taban este o tânără din Biserica “Izbânda”, nu ştim exact din care oraş. Dânsa, urmează să suporte o operaţie la inimă la Timişoara. Intervenţia chirurgicală va fi efectuată de profesorul Ion Socoteanu. Starea ei de sănătate este destul de precară, având şi afecţiuni la plămâni şi ficat. Aceasta este a treia operaţie suportată la inimă de Meliţa.Meliţa a graduat anul acesta Institutul Teologic Baptist din Bucureşti, dorind să slujească lui Dumnezeu în misiune externă. Trupul ei fragil nu-i permite încă să facă acest lucru, dar cred din toată inima că Dumnezeu poate să facă o minune.

Dacă starea Meliţei nu se agravează, ea va fi operată marţi la ora opt dimineaţa. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să se atingă de Meliţa şi să îi dea vindecare. Rugaţi-vă pentru profesorul Ion Socoteanu ca Dumnezeu să îl întărească în această operaţie şi să lucreze prin mâinile lui. Rugaţi-vă pentru familia Meliţei Taban ca Domnul să îi încurajeze şi să îi mângâie în această încercare. Rugaţi-vă ca visul Meliţei de a ajunge misionară să devină realitate.

P.S. Echipa ŞtiriCreştine vă anunţă că campania de rugăciune pentru tine şi pentru cei ce sunt în nevoie în cadrul Zilei Mondiale de Rugăciune continuă. Amintim că după cele 10 zile intesive de rugăciune care au unit pe genunchi creştinii din întreaga lume, urmează 90 de zile de binecuvântare a comunităţii. În acest timp fiecare biserică, comunitate este îndemnată organizeze acţiuni care ar fi o binecuvântare pentru cei din jur: oameni săraci, copii orfani, văduve, bătrâni, copii şi tineri în dificultate. Noi continuăm să ne rugăm pentru voi şi vă invităm şi voi să vă rugaţi pentru cei care trimit mesaje cu motive de rugăciune.

Doina Bejenaru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.