Salvează o viaţă în floarea vârstei prin rugăciunea şi susţinerea ta

Ieri am primi un apel disperat pe e-mail din partea unei mame din Galaţi. Fiica ei în vârstă de 22 de ani, studentă în Bucureşti a suferit un accident grav în urma căruia a rămas cu traume pe viaţă. Nu ştiu dacă există şanse pentru recuperare şi pentru reabilitarea Andreei, ca să ducă o viaţă normală ca mai înainte, dar are nevoie de ajutor financiar şi susţinere în rugăciune. Vă invit să citiţi mesajul disperat al mamei şi vă îndemnăm să fiţi alături de această familie.

“Bună ziua,

Mă numesc Elena Gheorghiu, salariată la Poliţia Locala Galaţi, şef fiindu-mi Dl. Director General al Poliţiei Locale Cristian Gisca, cea mai indicată persoană care ar putea da referinţe despre mine, asigurându-vă că nu sunt vreo escroacă care să profite de bunătatea semenilor.

Vă scrie o mamă disperată, una din multele persoane care vă cere ajutorul. Cazul meu nu e cu nimic mai grav sau special faţă de al altor creştini, dar în acest moment nu mai ştiu cui să mă adresez şi la ce porţi să mai bat.

În ajunul Crăciunului, zi specială, de mare bucurie pentru toţi creştinii, asupra familiei mele s-a abătut o cumplită nenorocire, fiica cea mică în vârstă de 22 ani pe nume Andreea se întorcea de la Bucureşti unde era studentă la Master Finanţe Bănci anul 1 cu o maşină. A suferit un accident extrem de grav, în urma căruia logodnicul ei (Daniel Nechita) a murit pe loc, iar ea a supravieţuit ca prin minune, şansele ei de supravieţuire fiind de 0%. DUMNEZEU a vrut-o aici pe pământ, însă, în urma acestei nefericite întâmplări, a rămas cu multe sechele, toată viaţa ei trebuind să facă recuperare. Timp de 70 zile am stat la căpătâiul ei la Spitalul Floreasca din Bucureşti, iar la serviciu am luat concediu neplătit, fapt care a făcut ca toate micile economii să se sfârşească, ajungând la fundul sacului. Nu mai vreau să amintesc câte datorii s-au adunat, doresc doar să o pot ajuta pe Andreea să se poată recupera, să poată să se bucure de a doua viaţă pe care Dumnezeu i-a dat-o.

Ataşat vă trimit documentele care vorbesc de la sine şi care dovedesc tragedia.

Va mulţumesc anticipat.

Cu deosebit respect şi credinţă în sufletul meu frânt,

Elena Gheorghiu

tel contact : 0722527703

PS Conturi deschise în acest scop:

în lei: RO85RNCB0775033037570001

în euro: RO58RNCB0775033037570002

în USD: RO31RNCB0775033037570003

Titular de cont : GHEORGHIU ELENA”

 

 

Dumnezeu poate face minuni, şi faptul că Andreea este în viaţă este o minune. Cel puţin asta îmi transmite mesajul mamei ei. Vă îndemnăm să fiţi alături de această familie cum puteţi. Susţineţi în rugăciune această tânără şi mergeţi mai departe cu banul şi încurajarea voastră. Viaţa merită trăită şi în aceste condiţii. Tu poţi salva o viaţă în floarea vârstei, contribuie la binecuvântarea vieţii acestei tinere.

Echipa ŞtiriCreştine vă îndeamnă să vă rugaţi pentru această familie. Rugaţi-vă pentru însănătoşirea Andreei şi pentru recuperarea ei difinitivă. Rugaţi-vă pentru partea financiară şi pentru achitarea datoriilor acumulate în urma tratamentelor făcute pentru ea. Rugaţi-vă pentru ca această minune să încurajeze alţi oameni şi să contribuie la binecuvântarea altor tineri aflaţi în asemenea stări de disperare.

Doina Bejenaru

Un comentariu
  1. daniel 8 august 2011 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.