Românii din diasporă construiesc un vis măreţ pentru Uganda

O echipă formată din creştini români din diaspora Statelor Unite, Spania, Irlanda şi Anglia au plecat în luna iulie 2011 într-o misiune de scurtă durată în Uganda. Scopul misiunii lor este construcţia unei clădiri pentru o Şcoală Biblică şi un post de radio în Uganda. Ceea ce înseamnă un vis măreţ pentru Uganda, cărămidă cu cărămidă, începe să se contureze într-o realitate incredibilă, dar foarte frumoasă.

Scopul proiectului este de a binecuvânta prin vestirea Evangheliei pe undele radio şi echiparea slujitorilor prin învăţătură. Proiectul este conceput pentru a acoperi peste 16 milioane de locuitori din patru ţări africane ca: Congo, Rwanda, Tanzania şi Uganda.

Rugaţi-vă pentru ocrotirea misionarilor plecaţi în Uganda. Rugaţi-vă pentru creştinii locali care sunt implicaţi în acest proiect. Rugaţi-vă pentru ca Dumnezeu să facă din această construcţie un centru de reabilitate şi mângâiere pentru mii de inimi şi vieţi din Uganda. Din motive de siguranţă nu putem oferi mai multe detalii despre lucrare şi despre echipa implicată în proiect. Dar sperăm că imaginile să vă provoace la mulţumire şi susţinere în rugăciune pentru ceea ce se face în această perioadă în Uganda.

Doina Bejenaru

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.