Doi ani cu Tine

   Astăzi sunt doi ani de când am încheiat un legământ cu El. Doi ani de când I-am declarat dragostea mea public. Doi ani de când m-am îmbrăcat în alb şi nerăbdătoare am spus un DA hotărât.

   Dacă mi-a fost uşor după ce am făcut acest pas? Nu. Mulţi cred că odată ce te-ai predat Lui, viaţa va deveni roz. Totul va fi pavat cu flori şi zilnic păsărele vor cânta la fereastra lor. Dar nu e aşa. Da, viaţa devine mai fericită. Ai un motiv pentru care să trăieşti şi vei trece mai uşor prin încercări. Totuşi, pot spune tare şi răspicat că nu regret NICI măcar o clipă pasul pe care l-am făcut.

Am trecut prin experienţe inedite cu El. Am plâns împreună, am râs împreună, am trecut prin încercări şi am avut parte de binecuvântări. Prin El am respirat, am iubit şi am trăit. Mi-am construit viaţa în jurul Lui pentru că Dumnezeu a devenit totul. Şi când spun totul, mă refer la absolut orice. Am renunţat la lucruri pe care le iubeam , fără să stau măcar pe gânduri. Pentru că în viaţa mea au intrat alte lucruri. Au intrat dorinţele Lui şi lucrurile Lui.

Sunt doi ani de când am promis că voi fi cu El până la ultima suflare. Doi ani de când inima îmi bătea nebuneşte pentru că urma să fiu logodită cu Prinţul Cerului. Mulţumesc, Dumnezeule, pentru Duhul Sfânt, pentru vorbirea în limbi, pentru cântatul în limbi şi pentru că mi-ai arătat ce minunat eşti Tu. Astăzi, încă o dată îţi promit solemn că voi fi cu Tine până la ultima suflare…

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine