Parlamentul australian a spus Nu căsătoriilor homosexuale

Ziua de 24 august 2011 a înregistrat o victorie pentru moralitate în parlamentul australian. Această zi fiind data limită pentru prezentarea poziţiilor diverselor grupuri cu privire la căsătoriile homosexuale. În urma mai mult consultări cu grupuri civice şi religioase, în urma simţirii pulsului societăţiie, în urma unor dezbateri asupra legiferării căsătoriilor homosexuale victoria a fost luată de moralitate.

Doar 31 din cei 150 membri ai Camerei Deputaţilor au votat pentru căsătoriile între homosexuali. Homosexualii australieni încearcă încă de la alegerile din toamna anului trecut, să-şi obţină dreptul la căsătorii unisex.

Suprinzătoare şi totodată îmbucurătoarea, decizia Camerei Deputaţilor australieni aduce un pic de lumină şi speranţă pentru moralitate. După ce, cele mai conservatoarea state ca Marea Britanie, România, Argentina şi altele, decizia Australiei, o societate mult mai secularizată şi libertină, este chiar o veste impresionantă.

Prin această decizie clasa politică australiană a dat dovadă de responsabilitate şi maturitate, de respect faţă de cetăţenii pe care îi conduce.

Echipa ŞtiriCreştine vă îndeamnă să vă rugaţi şi pentru alte state în care această imoralitate ia amploare. Rugaţi-vă pentru România şi Republica Moldova. Pentra clasa politică să îşi asume responsabilitatea în faţa tuturor cetăţenilor şi să apere drepturile instituţiei de bază a societăţii – familia. Rugaţi-vă pentru vindecarea neamului nostru de acest păcat.

Doina Bejenaru

4 Comentarii

  1. Ella O'Rourke prin Facebook 3 septembrie 2011
  2. panaiot 3 septembrie 2011
  3. Valentina Vanny prin Facebook 4 septembrie 2011

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.