Alianţa Familiilor din România la ongFEST 2011

Weekendul 9-10 septembrie 2011 a fost marcat de un eveniment special la Bucureşti. Ediţia 2011 a festivalului OngFEST a adunat în parcul IOR o mulţime de ONG-uri la care au participat şi Asociaţiile Pro Familia din România. În premieră a participat la eveniment şi Alianţa Familiilor din România (AFR).

Deşi timpul disponibil pentru pregătire a fost scurt, această primă participare la ongFEST a fost un succes. Varietatea materialelor expuse a atras atenţia vizitatorilor târgului. Au fost prezentate pliante, cărţi şi CD-uri, iar pe un laptop au rulat filme documentare. Vizitatorii standului au primit pliante, au consultat şi achiziţionat dintre cărţile expuse şi au solicitat cărţi de vizită ale AFR.OngFEST a fost un prilej de interacţiune cu alte asociaţii care împărtăşesc valori similare. Pe lângă prietenii de la Pro Vita, OrthoGraffiti şi Asociaţia Familiilor Catolice, reprezentanţii AFR au discutat cu asociatiile ALIAT (consiliere pentru dependenţii de alcool şi droguri), Consiliul Mediatorilor (proceduri de mediere pentru familiile aflate în pragul destrămării), Harmony (armonizarea vieţii de familie cu viaţa profesională) etc.

O discuţie interesantă şi utilă a fost cea cu două reprezentante Accept care ne-au oferit sugestii privind îmbunatăţirea prezentării standului AFR.

Le mulţumim şi pe aceasta cale organizatorilor evenimentului – Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) – pentru efortul depus şi pentru facilităţile puse la dispoziţie. Puteţi vizualiza câteva imagini de la acest eveniment pe pagina noastra de Facebook

Sursa: Alianţa Familiilor România

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine