Vegard Løkhammer, tânărul norvegian accidentat în România a pășit dincolo…

Așteptarea din anticamera veșniciei s-a încheiat ieri pentru tânărul Vegard.

Vegard a căzut „la datorie”, slujind Domnului, sacrificându-și vacanța și economiile pentru binecuvântarea tinerilor din România. Venise cu prietenii săi pentru a lua parte la proiectele sociale și evanghelistice ale Bisericii „Belteem” din Medgidia. Chiar și în condițiile în care Vegard fusese accidentat chiar în ziua a doua a călătoriei, grupul a continuat întrunirile de rugăciune pentru Medgidia și toate celelalte activități.

Biserica „Betleem” este alături de familia și Biserica din Beregen, Norvegia. Fie ca Dumnezeu să dea mângâiere și pace celor îndurerați.

Muțumesc din toată inima celor care s-au rugat pentru Vegard, pentru familia sa și pentru toți cei afectați. Informația a fost purtată pe multe situri și în multe grupuri. Chiar ieri un reporter mă contacta cerându-mi să scriu un articol, fiindcă persoanele care se roagă doresc informații actualizate. Faptul că putem să ne mobilizăm la rugăciune folosind rețelele de socializare și blogurile este ceva lăudabil.

Sursa: Răscumpărarea Memoriei 

P.S. Sper că mai ţineţi minte acest chip luminos? Ne-am rugat pentru Vegard acum o lună în urmă şi sper că în toată această perioadă l-aţi amintit în rugăciunile voastre. Sunt sigură că mulţi s-au rugat pentru el, deoarece am primit şi comentarii de la unii din voi pentru a vă spune detalii despre starea lui. Ne pare rău să aducem această veste tristă şi totodată o veste de bucurie, a plecat acasă la Tata.

Rugaţi-vă pentru familia îndurerată a acestui tânăr

Doina Bejenaru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107