Colocviul Dumitru Cornilescu la Timişoara şi Bucureşti

La 450 de ani de la apariţia Evangheliei în limba română, creştinii baptişti şi penticostali din România organizează în memoria preotului care a tradus Biblia, Dumitru Cornilescu un Colocviu. Evenimentul se va desfăşura în perioada 19-21 octombrie 2011 la Timişoara şi Bucureşti.

Miercuri, 19 octombrie Colocviul Dumitru Cornilescu cu tema: „O seară în Cartea Psalmilor” va fi găzduit de Centrul „Areopagus” din Timişoara. Începând cu ora 18:00 sunteţi aşteptaţi pe str. Martirilor 104 alături de profesorii:  Dr. Radu Gheorghita, Dr. Emil Bartos, Dr. Gelu Păcurar şi Dr. Richard Mauney.

Joi, 20 octombrie începând cu ora 18:00 şi vineri, 21 octombrie, începând cu ora 14:00 Colocviul Dumitru Cornilescu cu tema: „Cartea Psalmilor: Perspective Exegetice, Dogmatice şi Homiletice” la Bucureşti, va fi găzduit de Capela Facultăţii Teologice Baptiste. Toţi doritorii de a participa sunt aşteptaţi cu drag pe str. Dâmboviţei nr. 9-11. Alături de invitaţii pentru prelegeri:  Dr. Radu Gheorghita, Dr. Emil Bartos, Dr. Beniamin Faragau si Dr. Tavi Baban veţi face o călătorie în cartea Psalmilor.

 

Evenimentul este organizat de: Institutul Teologic Baptist din Bucureşti şi Facultatea de Teologie Baptistă din Universitatea Bucureşti în colaborare cu Institutul Teologic Penticostal.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.