O şcoală vandalizată în ajunul unei ceremonii de premiere

ARLINGTON HEIGHTS, Illinois

Un activist homosexual a fost responsabil de un atac împotriva unei şcoli bisericeşti în ajunul unui banchet unde unui activist pro-familist urma să i se acorde un premiu, raportează Life Site News.

” Acesta este doar un exemplu din ceea ce vom face dacă nu încetaţi, Scott Lively şi AFTAH” , spunea o notă pe două bucăţi de beton aruncate prin sticla geamurilor şi a uşilor şcolii.

Americani pentru Adevăr Despre Homosexualitate( AFTAH) era programată să prezinte premiul ” Povestitor american de adevăr” lui Scott Lively, un pro-familist şi autor al ” Zvastica roz” , carte documentară care prezintă rolul homosexualilor în nazism, la o seară de banchet din data de 15 octombrie.

La câteva ore după atac, autorul anonim şi-a asumat răspunderea pentru crimă.

Academia Creştină Liberală a găzduit multe evenimente AFTAH, incluzând anul trecut „3 zile de adevăr academic”, întâlnire la care s-a protestat împotriva Reţelei Liberale de Gay-Chiacago(GLN), grup cunoscut pentru autodescriere marxistă şi anarhişti sexuali care întrerup întâlnirile creştine de pace cu proteste.

„Întotdeauna am fost ţintă pentru GLN”, a afirmat preşedintele AFTAH, Peter LaBarbera. „În momentul de faţă nu ştim cine a făcut lucrul acesta. Ar putea fi un oarecare activist. Ar putea fi o singură persoană. Nu ştim, şi nu dorim să acuzăm pe cineva până nu avem dovezi.”

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine