Un weekend special cu Viorel Iuga la Ploieşti

Primii care se vor bucura de prezenţa pastorului şi scriitorului Viorel Iuga la Ploieşti vor fi tinerii. Vineri, 21 octombrie 2011, începând cu ora 19:00 toţi tinerii din Ploieşti şi împrejurimi sunt aşteptaţi la un timp de părtăşie. 

Colocviu şi prânz pentru familii

Sâmbătă, 22 octombrie 2011, începând cu orele 12:00 ai o ocazie bună să-ţi inviţi soţia/soţul la restaurant, mai exact la Restaurantul BAVARIA din Ploieşti, B-dul Republicii nr.194.

Tema pentru discuţie este: “Soluţii pentru armonie în familie”.

Împreună cu alte familii care şi-au rezervat aceasta zi în agenda lor pentru a participa la acest eveniment, ai şansa să participi la un inedit COLOCVIU ŞI PRÂNZ PENTRU FAMILII.

Invitatul special al acestui moment este Pastorul Dr.Viorel Iuga, cunoscut conferenţiar şi apreciat autor de carte consacrată familiei.

Într-un cadru de relaxare, bună dispoziţie şi socializare binevenit pentru orice participant, poţi afla câteva soluţii pentru armonie deplină în familie, iar printr-o participare interactivă îţi poti expune propriile convingeri, întrebări sau sugestii privind relaţiile şi formele de comnunicare în context familial.

Pentru rezervare şi alte detalii suplimentare poţi suna la tel. 0734 333 260 sau 0734 333 250. Tot la aceste numere de telefon poţi solicita câteva invitaţii pentru prietenii sau cunoscuţii tăi familişti din Ploieşti, astfel încât şi aceştia să beneficieze împreună cu tine de acest eveniment familial. Sună aşadar cu toată încrederea şi fă o bucurie şi altora, facilitându-le participarea la această întâlnire consacrată familiştilor!

Conferinţa pentru familişti 

Începând cu ora 18:00 cei care nu au reuşit să ajungă la prânzul organizat la restaurantul Bavaria sunt invitaţi la o seară specială pentru familii la biserica “Logos” din Ploieşti. Alături de Alin şi Emima Timofte sunteţi invitaţi la un timp special de laudă şi închinare. Vorbitorul serii va fi pastorul şi scriitorul, Viorel Iuga.

Duminica dimineaţa cu pastorul Viorel Iuga la Ploieşti

Un comentariu
  1. Biserica LOGOS Ploiesti 11 octombrie 2011 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.