Seminar de instruire pentru Evanghelizare la Cimişlia

În perioada, 31 octombrie – 05 noiembrie 2011, Misiunea „Hristos pentru toţi” în colaborare cu Departamentul de misiune şi Evanghelizare al Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova, organizează un seminar de instruire la Cimişlia.

Programul include două zile de teorie în care se vor preda metode de Evanghelizare şi trei zile de practică. Terenul de practică va fi în oraşele Cimişlia şi Basarabeasca.

Vorbitori

Invitaţii care vor vorbi în cadrul seminarelor sunt: pastorul bisericii „Betel” din Timişoara şi coordonatorul misiunii „Hristos pentru toţi” România, Samuel Tuţac, pastorul bisericii „Isus Salvatorul” din Chişinău, Vitalie Fedula, secretarul general al UBCEB, Nicolae Vozian şi misionar în cadrul OM, Vladimir Chicuş.

Scopul Seminarului este de a învăţa cum să vestim Evanghelia teoretic şi practic, şi să transformăm transmiterea Evangheliei într-un mod de viaţă. Pentru creşterea spirituală participanţii vor avea zilnic un studiu cu tema: Cum să ai o relaţie personală cu Dumnezeu.

Taxa de participare constituie doar 50 de lei. Seminarul se va desfăşura în incita taberei „El-Şadai” din Cimişlia. Cheltuielile pentru cazare, mâncare şi transport în teren vor fi asigurate de misiunea „Hristos pentru toţi”.

Pentru mai multe detalii şi înscriere contactaţi: 022-460369, 068455512 – Liudmila, 069217199- Alexandru.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.