Conferinţa „Ascultă mai mult de Dumnezeu decât de oameni” la Brăila

Sâmbătă, 29 octombrie 2011 liderii de tineret ai bisericilor baptiste şi penticostale din Brăila cheamă tinerii la cea de-a III-a ediţie a conferinţei zonele pentru toţi tinerii din Brăila şi veninătate. Tema evenimentului este: „Ascultă mai mult de Dumnezeu decât de oameni”.

Conferinţa începe la ora 18:00 şi este găzduită de biserica „Metanoia” din str. Râmnicu Sărat, nr. 39. Printre invitaţi sunt Raul Todinca şi grupul de laudă şi închinare al bisericii „Metanoia” din Arad. Intrarea este liberă.

Sunteţi aşteptaţi cu drag la părtăşie, închinare şi zidire prin Cuvântul lui Dumnezeu. Primele conferinţe organizate de liderii de tineret ai bisericilor baptiste şi penticostale au avut temele: „Adevărul absolut într-o lume relativă” eveniment ce s-a desfăşurat pe 25 septembrie 2010 şi a doua conferinţă: „Eşti 3 D?” din 19 februarie 2011. Conferinţele pentru tineri au drept scop chemarea tinerilor la sfinţenie, părtăşie,  închinare şi unitate în relaţiile cu cei din jur şi în primul rând cu Dumnezeu. De asemenea, evenimentele sunt un prilej de evanghelizare pentru prietenii participanţilor.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.