Guvernul Britanic vrea să forțeze bisericile să oficieze căsătoriile homosexuale

Adrian Smith, un creștin englez de 54 de ani și tată a doi copii, a fost retrogradat din funcție după ce patronul companiei lui a aflat că a postat un comentariu online în care critică planurile guvernului britanic de a forța bisericile să oficieze casătorii homosexuale în biserică. Colegii de la Christian Institute din Marea Britanie au demarat o acțiune judecătorească în sprijinul lui Smith.

Creştinii din Marea Britanie se plâng că sunt trataţi nedrept pentru exprimarea convingerilor lor, după ce acest manager de locuinţe a fost retrogradat pentru că a vorbit împotriva căsătoriilor între homosexuali pe propria sa pagina de Facebook.

Premierul acestui stat, David Cameron, e un promotor fervent al perversiunilor homosexuale. Nu e de mirare, având în vedere că și ambasadorul lui la București se ocupă cu aceleași lucruri. Zilele acestea, la o întrunire a Commonwealth-ului (grup de state care îl acceptă pe suveranul britanic ca sef de stat), ținută în Australia, Cameron a confundat drepturile omului cu „drepturile homosexualilor” și a ameninţat statele care nu acordă asemenea „drepturi” că vor pierde sprijinul financiar al Marii Britanii. Un exemplu citat de el e Sri Lanka, ţară care va găzdui întrunirea anului următor  a Commonwealth-ului.

Scrie un comentariu

4 Comentarii

  1. georgeta 3 noiembrie 2011
  2. Emilia 3 noiembrie 2011
  3. Londra Evanghelica 4 noiembrie 2011
  4. Lwc1an 22 martie 2012

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine