Billy Graham a împlinit 93 de ani

Billy Graham și-a sărbătorit cea de-a 93-a aniversare luni. Având impact direct cu Evanghelia în întreagă lume, faimosul evanghelist a atras binecuvântări și urări de bine de la mii de oameni.

„La mulți ani, Graham, mulțumim pentru tot ce ați făcut și pentru ceea ce BGEA continuă să facă. Sunteți iubit mai mult decât știți”, a scris Shawn Werre pe pagina de Facebook a evanghelistului.

Ziua de naștere a lui Graham vine imediat după lansarea celei mai noi cărți a sa: „Apropiindu-te de casă: viață, credința și desăvârșire. În conținutul acesteia el a spus: „Nu credeam că voi trăi anii bătrâneții. Toată viața mea am fost învățat cum ar trebui să mor ca și un creștin, dar nimeni nu m-a învățat cum ar trebui să trăiesc ultimii ani, înainte să mor. Îmi doresc că cineva să o fi făcut, pentru că acum sunt un bătrân, și credeți-mă, nu e ușor deloc.”

„Sunt uimit de minunile tehnologiei și sunt recunoscător pentru căile pe care Dumnezeu le deschide pentru că Evanghelia să fie propovăduită în întreaga lume. Aștept cu nerăbdare să văd cum Dumnezeu mă poate folosi în a-I sluji Lui în acești ultimi ani”, spunea Graham.

La cei 93 de ani ai săi, a spus că așteaptă cu nerăbdare să plece în Cer pentru a  se reîntâni cu soția sa, care a decedat în 2007. Dar înainte de sosirea acelei zile, Graham vrea să ne lase câteva cuvinte izvorâte din înțelepciunea pe care Dumnezeu i-a dăruit-o: „Pentru ce casă te pregătești? Unii oameni își trăiesc viață construindu-și case de vis, pentru a se putea bucura din plin de amurgul vieților sale… Alții își petrec ultimele lor zile într-un sanatoriu. ”

În prezent, Graham își petrece cea mai mare parte a timpului cu familia sa, incluzând și dejunurile săptămânale cu fiul său Franklin, conducătorul oragnizatiei BGEA.

Ocazional, el găzduiește, de asemenea, vechi prieteni și lideri creștini. Apoi, prioritatea sa este de a citi Biblia și de a se ruga. Evanghelistul este vizitat regulat de către păstor, pentru a se ruga și pentru a întreține discuții referitoare la Scriptură și la aspectele spirituale.

„Cea mai mare moștenire poate fi constituită de transmiterea credinței de la copii la nepoți, iar acest lucru nu se referă sub nicio formă la bani sau alte materiale acumulate în viața cuiva, ci este mai degrabă o moștenire de caracter și de credință, lucruri ce definesc adevăratul creștin”, subliniază Graham.

 

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine