Chemarea la rugăciune în Detroit, 11.11.2011

În data de 11 și 12 noiembrie 2011, mii de oameni din întreaga Americă se vor aduna în Ford Field pentru post și rugăciune, și să implore ajutorul lui Dumnezeu.

Ce se va întâmpla acolo ne spun organizatorii:

„Ne vom aduna în acest oraș, care a devenit un microcosmos al prăbușirii crizelor economice, al tensiunii rasiale și al vărsării de sânge nevinovat în plină stradă asupra copiilor noștri, acest lucru constituind un adevărat pericol iminent asupra viitorului nostru.

Dar în locul în care se spune că nu există nicio speranță, Dumnezeu a hotărât ca pe temelia  așteptării Sale să troneze o puternică vindecare și o casă de rugăciune pentru toate națiunile.

Prin urmare, suntem în așteptarea națiunii într-o adunare în care va domni o atmosferă de sărbătoare, îndrăznind să credem că disperarea din Detroit poate produce o rugăciune care va schimba întreaga națiune.

Vino și ocupă-ți locul pe zidul din Detroit, de unde Îl vom ruga pe Dumnezeu să trimită un foc în inimile noastre, să ierte păcatele întregii națiuni și să stabilească justiția țării noastre.”

Dacă ești în SUA nu rata aceste zile de post, rugăciune și unitate. Pentru mai multe informații, acesați site-ul www.thecall.com

1 comentariu

  1. DANIEL BORGOVAN 13 noiembrie 2011

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.