Eveniment Evanghelistic cu Jim Cymbala la Roma, Italia

Pe 1 decembrie 2011, toată comunitatea românilor din diaspora din Italia sunt aşteptaţi la Roma. Motivul întâlnirii românilor la Roma este evenimentul evanghelistic cu participarea pastorului şi scriitorului Jim Cymbala. Evenimentul va fi găzduit de Biserica „Alfa Omega”. Sunteţi aşteptaţi cu drag, joi- 1 decembrie 2011, începând cu ora 19:00 pe str. Viale G. De Chirico, 73, Roma.

Jim Cymbala s-a născut în 1959 și este autorul bestseller-ului „Vânt proaspăt Foc proaspăt”, dar și al cărților „Ai fost creat pentru mai mult” şi „Rugăciunea eficace. Cum să obţii de la Dumnezeu ceea e ai nevoie”.

În 2002, Jim a fost nominalizat pentru Dove Award for Musical of the Year, pentru implicarea sa în Light Of The World(Lumina Lumii), alături de soția sa, Carol Cymbala și cele 270 de voci ale Corului Brooklyn Tabernacle.

Când a început în 1971 să se implice ca și pastor la biserca multirasială Brooklyn Tabernacle, numărul membrilor era mai puțin de 30 de persoane.

Jim împreună cu soția sa au realizat că aceasta este o oportunitate unică de a vedea în acțiune puterea Evangheliei iubind și slujind oamenilor de diverse culori și culturi. În 2011, numărul membrilor a ajuns la peste 10.000.

Un comentariu
  1. Cesaris 24 martie 2012 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.