Evanghelistul Billy Graham a fost spitalizat

Billy Graham a fost internat miercuri într-un spital aproape de domiciliul său din nordul Carolinei pentru a fi examinat din cauza pneumoniei, în urma congestionării, a tusei şi a febrei uşoare, afirmă purtătorul de cuvânt al evanghelistului.

Medicul personal al predicatorului în vârstă de 93 de ani, Dr. Lucian Rice, a spus că Graham a fost într-o stare stabilă.

În ultimii ani, starea de sănătate legată de vârstă, cum ar fi degenerescenţa maculară şi pierderea auzului, l-a ţinut pe Graham acasă. Un comunicat de presă emis de Spitalul de Misiune din Asheville a meţionat că Graham a zâmbit şi a făcut cu mâna personalului în timp ce intra în clădire. Purtătorul de cuvânt al lui A. Larry Ross a afirmat că Graham ar putea să-şi petreacă noaptea acolo.

Ross a declarat că Graham a fost binedispus după o după-amiază plină de teste medicale. Fiica sa, Gigi, l-a vizitat după cină pentru rugăciune şi citire a Bibliei, a adăugat acesta. Graham a fost spitalizat în mai, când şi-a petrecut 5 zile la acelaşi spital din cauza pneumoniei. În octombrie 2008, Graham a fost spitalizat după ce s-a împiedicat şi a căzut peste unul din câinii lui.

Graham a suferit de cancer de prostată şi a mai fost spitalizat în 2007 pentru aproape 2 săptămâni după ce a manifestat sângerare intestinală. Soţia sa, Ruth Bell Graham, a murit în iunie 2007.

Graham apare rar în public acum. Asociaţia Evanghelică “Billy Graham” este condusă de fiul acestuia, Franklin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.