Vești bune de la Mission Hospital: Billy Graham pare să se fi recuperat

„Billy Graham a făcut progrese clinice extraordinare în combaterea pneumoniei și în momentul de față arată mai bine”, a spus pulmonologistul său, Mark Heillerch. Terapeuții de la M. D. Physical au fost surprinși să vadă că Graham s-a ridicat, iar în jurul zilei de vineri a început să facă plimbări. Își lua mesele în pat, în timp ce intra în discuții cu personalul spitalului.

Graham a fost internat miercuri pentru evaluarea și tratarea plămânilor săi. Anterior, acesta fusese internat în mai pentru un tratament ce a avut succes. El și-a reluat programul în curs de desfășurare în ceea ce privește terapia fizică și activități obișnuite de scurtă durată după lansare, în funcție de personalul de care dispunea. Acest lucru includea finalizarea celei mai recente cărți a sa, „Nearing Home”(„Aproape de casă”), publicată în octombrie și începerea muncii pentru noul proiect care constă în reafirmarea mesajului evanghelic, care a fost predicat pentru mai mult de 60 de ani.

Având în vedere că nu a fost fixată nicio dată pentru îndeplinirea acestui proiect, Graham a hotărât să se întoarcă acasă pentru a petrece Crăciunul alături de familia sa.

Medicii încă nu au stabilit data când va fi externat. În acest weekend,  Billy Graham a fost vizitat de către copiii  săi,  Franklin Graham, Gigi Graham și Anne Graham Lotz.

1 comentariu

  1. Liusea, Galinschi 6 decembrie 2011

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.