Evreii spun NU homosexualității

La sfârșitul anului trecut, lideri proeminenți ai comunității evreilor din SUA au emis un document comun în care afirmă principiile biblice (ale Torei) privind homosexualitatea. Homosexualitatea e o aberație, o denaturare a ființei umane create după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, se afirmă în document. Dumnezeu a făurit două sexe diferite pentru îmbinarea armonioasă a personalității umane.

Canada fără căsătorii homosexuale? În 2004, Canada a șocat societatea internațională legiferând căsătoriile homosexuale. De atunci până acum, doar 15.000 de cupluri homosexuale s-au căsătorit” în Canada, dintre care 5.000 de cupluri din alte țări care s-au dus acolo doar pentru a se căsători.” Fenomenul acesta se numește marriage tourism.” Recent, Guvernul Harper a intentat o acțiune judecătorească pentru anularea celor 5.000 de casatorii” încheiate între străini, deoarece nu îndeplinesc condițiile legii. Acești casatoriti” se reîntorc în țările de origine și caută să divorteze”, dar nu pot. Se reîntorc în Canada pentru a divorta” și nu pot. Liberalii canadieni au anunțat un proiect legislativ care să permită divortul” homosexualilor străini chiar dacă nu sunt rezidenți canadieni. Premierul Harper și-a anunțat intenția de a respinge  iniațiativa.

Homosexualii pierd în Spania. În toamnă a fost publicată în Spania o carte care le arată homosexualilor cum se pot debarasa de homosexualitate. Homosexualii au fost furioși și au lansat o acțiune de protest și boicot. După cum informează comentariul alăturat, acțiunea a eșuat.

2 Comentarii
  1. Aurel Cojoc 17 ianuarie 2012 Reply
  2. ciornea nicolae 18 ianuarie 2012 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107