Conferința pentru familii cu Florin Ianovici la Ploiești

În mod categoric, regresul moral al societăţii din aceste vremuri este cauzat într-o mare masură şi de diminuarea priorităţii care este dată familiei, de ignorarea sau nerespectarea principiilor care stau la baza acesteia.

Deşi, la nivel declarativ se recunoaşte nevoia de o preocupare mai atentă faţă de instituţia familiei, astăzi sunt din ce în ce mai evidente tendiţele de minimalizare şi desconsiderare a rolului major pe care îl are familia, aşa cum a fost concepută şi instituită de Dumnezeu. Din acest motiv, preocuparea pentru întoarcerea la principiile biblice şi la adevăratele valori ale familiei trebuie să fie nu numai a organizaţiilor consacrate familiei, dar şi a bisericilor care, având familii sănătoase,
pot influenţa pozitiv societatea seculară.

Aşa cum se ştie deja, începând de anul trecut, şi în Romania se sărbatoreşte în perioda 7 – 14 februarie “Săptămâna Căsătoriei”, care se doreşte un efort comun al bisericilor, organizaţiilor neguvernamentale şi al instituţiilor statului pentru atingerea obiectivelor de mai sus.

Cu convingerea că aceste preocupări vor fi pe deplin răsplătite de Dumnezeu, Biserica “LOGOS” Ploieşti, pe lângă alte manifestări destinate familiei, organizează în data de duminică, 12 februarie 2012, începând cu orele 18.00, o conferinţă pentru familii, avându-l ca invitat pe cunoscutul şi apreciatul pastor Florin Ianovici.

Şi cu aceasta ocazie uşile Bisericii “LOGOS” Ploieşti rămân deschise pentru oricine, indiferent de confesiunea religioasă căreia îi aparţine, pentru că o astfel de întâlnire consacrată familiei chiar nu poate fi încorsetată confesional.

Intarea este liberă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.