Dumnezeu poate umple golul tău

     Noi, oamenii, am fost creaţi cu un gol în inimă. Un gol care trebuie să fie umplut de Dumnezeu. De El şi numai de El. Numai că, din păcate, de multe ori căutăm să umplem acel gol cu totul altceva.

     Da, e important să ai o casă şi o maşină a ta. E important să ai oameni lângă tine care să te iubească şi pe care să îi iubeşti. E important să faci lucrurile care-ţi plac. Şi totuşi, de ce nu te împlinesc toate aceste lucruri? De ce, deşi ai aproape tot ce ţi-ai dorit, nu eşti fericit? De ce simţi că lipseşte ceva? Alergi dintr-o parte în alta, cauţi răspunsuri şi parcă nu le găseşti. Nu te mai mulţumeşte să ai cât ai, ci vrei cât mai mult. Şi mai mult.

 Tinerele fete aleargă din braţele unui băiat în altele, băieţii le schimbă des, bărbaţii şi femeile divorţează, părinţii îşi părăsesc copiii, tinerii fug de acasă, bolnavii sunt neliniştiţi şi oamenii sănătoşi îngrijoraţi.

   Scump om, în zadar cauţi în toate părţile, numai la Dumnezeu nu. Acolo e sursa fericirii tale. Acolo este ceea ce cauţi tu. Acolo, nu în paharul de băutură. Acolo, nu în baruri şi cluburi. Nu în bani. Nu, nu în lucrurile materiale. Nici măcar  în alţi oameni. Ceea ce cauţi tu se află doar la Dumnezeu. Şi până când nu vei înţelege asta, până când nu vei realiza acest lucru, vei simţi acel gol. Îl vei simţi tot mai intens. Doar Dumnezeu poate să umple acel gol. De ce mai cauţi?

1 comentariu

  1. Stefania(Magda)Enescu 18 martie 2012

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.