Nick Vujicic s-a căsătorit cu Kanae Miyahara

Cu câteva zile în urmă, omul fără mâini și fără picioare, predicator australian  Nick Vujicic, care a fost anul trecut și în România, s-a căsătorit cu Kanae Miyahara, fata cu care s-a logodit în 1 august 2011, conform pozelor postate pe pagina lui de Facebook. Ei au avut nunta în data de 12 februarie 2012, în California.

Nicholas James Vujicic (n. 4 decembrie 1982) este predicator și vorbitor motivațional – născut cu Tetra-amelia, o afecțiune rară caracterizată prin absența tuturor celor patru membre. I-a fost greu ca și copil, dar în cele din urmă și-a acceptat handicapul și a început propria organizație non-profit Life without limbs (Viață fără membre) – la vârsta de șaptesprezece ani. El este cunoscut ca vorbitor motivațional oferind prelegeri în toată lumea despre traiul cu dizabilități, speranță și găsirea sensului în viață.

Acum Nick are 29 de ani şi a învăţat cum să ducă o viaţă bună, cum să fie fericit şi cum, de fapt, în viaţă nu contează două picioare sau două mâini. Azi el se descurcă fără mâini şi fără picioare singur: poate să înoate, să joace golf, să scrie la calculator… şi în principiu să facă orice şi-ar dori să facă.

Vă invit să urmăriți mai jos un video despre viața lui:

7 Comentarii
  1. Cata 17 februarie 2012 Reply
    • ezechia adrian 20 februarie 2012 Reply
  2. Adriana Serban 17 februarie 2012 Reply
  3. ezechia adrian 20 februarie 2012 Reply
  4. , 21 februarie 2012 Reply
  5. Pascu Geabou 16 octombrie 2012 Reply
  6. ezechia adrian 18 octombrie 2012 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.