Cum să te rogi pentru copiii tăi – Noutate editorială

Poţi produce o schimbare – cu ecou în eternitate – în viaţa copiilor tăi începând de azi!

Plină de sfaturi uşor de urmat şi de sugestii biblice sănătoase, „Cum să te rogi pentru copiii tăi” oferă părinţilor şi celor care iubesc copiii uneltele necesare pentru a produce o schimbare eternă în viaţa lor.

Autorii, dr. Elmer Towns şi dr. Dave Earley, ne spun cum şi ce să ne rugăm pentru a-i aduce pe copii mai aproape de Dumnezeu. Ei definesc rolurile şi responsabilităţile părinţilor în creşterea unor copii care învaţă să se bazeze pe Dumnezeu pentru a avea putere şi biruinţă în orice împrejurare.

Subliniind importanţa începuturilor timpurii, autorii ne oferă modele de rugăciune pe care copiii le pot memora. De asemenea, ni se oferă exemple biblice de părinţi şi de rugăciuni, evidenţiindu-se faptul că lui Dumnezeu Îi face plăcere să răspundă rugăciunilor noastre pentru copii.

Nu trebuie să fii un mare luptător în rugăciune ca Dumnezeu să-ţi asculte rugăciunile pentru copii. Secretul e Dumnezeu. Nu primeşti răspunsuri extraordinare pentru că eşti mai spiritual decât alţii, sau pentru că te-ai rugat mai mult sau mai bine. Secretul este Dumnezeu!

Rugăciunea simplă înălţată cu cea mai simplă credinţă poate pune în mişcare roţile cerului. Încrede-te în El că va face lucruri mari pentru copiii tăi.

Pentru comenzi sau alte informaţii, ne puteţi contacta la numerele de telefon 0359-425990, 0753-050005 şi 0259-416384, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 08:00 şi 20:00, sau online pe www.sbro.ro

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.