Concert Michael W. Smith Timişoara 2012

Cu 44 de premii GMA Dove, 3 premii Grammy şi cu peste 15 milioane de albume vândute, Michael W. Smith a creat o legendă muzicală de neegalat. Unii ar spune că el a impulsionat apariţia şi evoluția genului de muzică creştină, devenind cel mai recunoscut şi respectat ambasador al muzicii ce exprimă credinţă la nivel mondial.

Cântecele lui au schimbat multe vieți prin puterea spirituală a muzicii. Multe dintre cântecele sale sunt  traduse și în limba română.

Municipiul Timișoara va fi gazdă la a doua vizită a lui Michael W. Smith în România. În cadrul acestui concert, Michael W. Smith ne va dezvălui încă o dată talentele sale muzicale pe Stadionul Dan Păltinișanu, sâmbătă, 2 iunie 2012, de la ora 19:00.

Biletele vor fi distribuite prin www.evenimentecrestine.rowww.stiricrestine.ro, librăriile Gramma.ro, CrestinTotal.ro, Kerigma și CLC.

Prețul unui bilet este de 50 lei, iar pentru elevi și studenți *40 lei (*număr bilete limitate). Există şi o categorie VIP cu locuri limitate la preţul de 125 lei. Aceasta este ocazia ta de a-l vedea pe Michael W. Smith de aproape, într-o reprezentaţie şi o atmosferă de neuitat.

În deschidere vor cânta grupul Speranța și CRISTOCENTRIC.

Concertul este organizat de către promoterul creștin  din Marea Britanie, TREVOR KING împreună cu EVENIMENTE CREȘTINE din Brașov.

Detalii și rezervări  la tel. 0725 124261 sau  bileteconcert@gmail.com.

Parteneri: 
Alpha Audio Sistems, Crearte Studio, ChristianEvents.ro, Fundația Casa Esterei.

Parteneri Media:
Stiri Crestine.ro, Brașovul Evanghelic, CrestinTotal.ro, Alfa și Omega TV, Credo TV, Radio Vocea Evangheliei, Radio Samariteanul.

1 comentariu

  1. Rares 29 mai 2012

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.