Michelle Obama compară pe soțul ei cu Isus

Michelle Obama a făcut o declaraţie remarcabilă, referindu-se la soţul ei, presedintele Barack Obama, la un miting de campanie în Nashville, Tennessee.

Acest președinte ne-a scos din întuneric la lumină”, a spus Michelle Obama la finalul discursului. Mulţimea de aproximativ 450 de oameni a aclamat atunci când prima doamnă SUA a comparat pe soţul ei cu Isus.

În Evanghelia după Matei, citim: „Norodul acesta, care zăcea în întuneric, a văzut o mare lumină; şi peste cei ce zăceau în ţinutul şi în umbra morţii a răsărit lumina.” ( Matei 4:16 ) expresie care este folosită pentru a descrie cuvintele pe care Isus le-a predicat.

În Mica, lumina este folosită cu referire la Domnul. „Nu te bucura de mine, vrăjmaşă, căci, chiar dacă am căzut, mă voi scula iarăşi, chiar dacă stau în întuneric, totuşi Domnul este lumina mea!” spune în Mica 7:8.

Cu toate acestea, în termeni biblici, lumina este utilizată pentru a indica calea adevărului, prezentată de către Dumnezeu, ca un salvator. Ce părere aveți despre această comparație?

2 Comentarii
  1. cris 23 aprilie 2012 Reply
  2. barthimeu 26 aprilie 2012 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.