Ziua Mondială de Evanghelizare, 2 iunie 2012

La 2 iunie 2012, milioane de creştini vor duce mesajul Evangheliei în întreaga lume. Viziunea este ca fiecare biserică şi fiecare creştin să se alăture cu darurile sale şi abilităţile sale şi să vestească Evanghelia într-un mod unic, adecvat cu mediu sau cultura din care face parte.

Într-o perioadă scurtă de timp, mai multe organizaţii şi biserici au venit să sprijine liderii cunoscuţi pe plan international, cum ar fi Dr. Yonggi Cho, Loren Cunningham (Tineri Pentru Misiune), Bonnke Reinhard (CfaN), Mark Anderson (Call2all), precum şi organizaţii, cum ar fi Royal Rangers, Alpha, şi foarte mulţi creştini au devenit deja susţinători devotaţi ai acestei viziunii.

Ziua Mondială de Rugăciune (ZMR) organizează o zi de rugăciune în fiecare an în timpul Rusaliilor, în care mobilizarea milioane de mijlocitori în peste 200 de ţări, şi pe urmă în 2 iunie, în Ziua Mondială de Evanghelizare, mii de creştini ies pe străzi pentru a vesti Evanghelia.

În România se organizează în 2 iunie o zi de evanghelizare în mai multe oraşe. În Mediaş, Tineri Pentru Misiune  vor avea un cort de rugăciune în centru oraşului, unde se vor ruga pentru oameni şi  le va spune despre vestea bună a Evangheliei prin diferite metode: cântece, scenete, rugăciune, evanghelizare personală, jocuri cu copii şi alte metode. De asemenea,  se vor organiza şi la Sibiu, Timişoara, şi dacă mai sunt şi în alte oraşe vă rog să ne anunţaţi!

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine