9000 de creştini s-au rugat pentru Jocurile Olimpice de la Londra

În jur de  9000 creştini s-au adunat în data de 26 mai 2012, pe stadionul de fotbal Leyton Orient, pentru o zi de rugăciune pentru cei care participă la Jocurile Olimpice de la Londra. Stadionul este situat lângă Parcul Olimpic, care, în doar câteva săptămâni, se va bucura de mulți sportivi şi de mii de spectatori din întreaga lume pentru Jocurile Olimpice Londra 2012.

Acest stadion este singurul loc în Marea Britanie unde creştinii s-au dedicat exclusiv în rugăciune pentru Jocurile Olimpice. Acest eveniment a adus împreună creştini de diferite biserici din Londra și Marea Britanie, și s-au rugat ca scopul lui Dumnezeu să fie realizabil în timpul acestor jocuri. De asemenea, s-au rugat ca oamenii să cunoască iubirea lui Dumnezeu, prin răspândirea mesajului de mântuire, ca urmare a mobilizării bisericilor în timpul Jocurilor Olipice.

Light the Fire” este o mişcare de rugăciune iniţiată de Biserica „Cornerstone” din Leyton (Londra de est). Directorul acestui proiect, Rosy Ashley, a declarat că „2012 este un moment extrem de interesant pentru Londra şi Marea Britanie – Dumnezeu a dat bisericii din această naţiune o oportunitate uimitoare de a împărtăşi dragostea Lui cu mii de vizitatori care vin în capitală. Avem un angajament pentru a ne asigura că binecuvântarea lui Dumnezeu este proclamată peste Jocurile Olimpice şi dragostea lui Dumnezeu o să fie vizibilă pe străzi”.

„Stăm 24 de nopţi în rugăciune, înainte de eveniment, ca Dumnezeu să deschidă calea și suntem foarte încântați de ceea ce Dumnezeu va face  pentru vizitatorii care vin la Londra”, a spus Ashley.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.