Ajută-l pe Rareş și poti primi o Biblie de la Librăria Creștină Maranatha

Starea de sanatate a lui Rares Basarab s-a inrautatit in ultima vreme. Mama lui ne-a marturist ca era sa il piarda din cauza unei infectii pulmonare. Cinci zile a stat in coma profunda la spitalul Pediatrie 3 din Cluj. Dumnezeu sa fie laudat ca Rares astazi inca traieste.

Libraria Crestina Maranatha, Slujire Crestina si Speranta pentru Romania au inceput o campanie de strangere de fonduri pentru achizitionarea unui aparat, concentrator de oxigen in valoare de 7 800 de euro. Omeneste vorbind, viata lui Rares depinde de acest aparat.

Dorim ca acest caz umanitar sa fie si mai mult mediatizat in mediul online crestin si necrestin.

Libraria Crestina Maranatha ofera cadou 2 biblii din piele pentru 2 persoane care vor reusi sa promoveze cel mai mult cazul lui Rares, in mediul online.

Daca vrei sa intri in posesia unei biblii din cele doua, iata ce trebuie sa faci:

1. Aduna cel putin 1 000 de Like-uri pe Facebook, pentru Rares, la acest articol: http://librariamaranatha.ro

Persoana care va aduna cele mai multe like-uri pe Facebook, peste 1000, va intra in posesia unei biblii la alegere, oferita de Libraria Crestina Maranatha.

2. Posteaza articolul cu Rares de aici: http://sperantapentruromania.ro/ajutati-l-pe-rares-sa-traiasca-un-baietel-de-3-anisori/ pe cel putin 10 bloguri sau site-uri NECRESTINE romanesti. Articolul trebuie sa fie preluat in intregime si sa ii fie postata sursa prin link activ. De asemenea, trebuie sa ne demonstrezi ca tu ai facut lucrul acesta.

Libraria Crestina Maranatha, Slujire Crestina si Speranta pentru Romania cheama intreaga fratietate sa se roage pentru Rares, pentru ca Domnul sa miste inimi si sa putem, in final, sa achizitionam aparatul pentru Rares.

De asemenea, va reamintim ca orice comanda de carti crestine de la Libraria Crestina Maranatha devine un ajutor pentru Rares.

Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Speranta pentru Romania
www.sperantapentruromania.ro

Librarie Crestina Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.