Romane creștine pentru acțiuni umanitare

Cele mai căutate cărți creștine în mediul online românesc rămân romanele creștine. Asta o confirmă majoritatea editurilor și librăriilor creștine. Acest lucru se întâmplă și la Librăria Creștină Maranatha; cele mai căutate sunt romanele creștine. De aceea, în momentul de față ofertă de romane creștine a Librăriei Maranatha cuprinde peste 150 de titluri. Pentru cei care sunt interesați de romane creștine, noi le-am împărțit în mai multe categorii:

1. Romane creștine de ficțiune. În acest caz, un autor de roman creștin își imaginează o poveste de dragoste sau de viață sau o întâmplare pe care mai apoi o transpune în scris. Cel mai cunoscut și  căutat roman creștin din această categorie este romanul ,,Răscumpărată prin iubire” de Francine Rivers.

2. Romane creștine de dragoste – acestea pot fi ficțiune sau inspirate din întâmplări adevărate. Și la această categorie de romane creștine cel mai căutat este ,,Răscumpărată prin iubire” de Francine Rivers.

3. Romane creștine istorice – și acestea pot fi ficțiune sau inspirate din întâmplări adevărate. Cele mai cunoscute, apreciate și căutate sunt romanele: Ben Hur și Quo Vadis.

4. Romane creștine și povestiri pentru copii – cele mai căutate la Librăria Maranatha sunt: Jessica, Debora, Secretul pietrei din deșert, etc.

Toate aceste categorii de romane creștine Librăria Maranatha le pune la dispoziția dumnavoastră, pentru a susține acțiuni umanitate. Scopul existenței Librăriei Maranatha este acela de a susține acțiuni umanitare în urma vânzărilor de cărți creștine. Orice comandă de carte creștină, în cazul acesta- de romane creștine, devine, în mod indirect, un ajutor în acțiunile umanitare în care suntem implicați. De aceea, vă invităm să vizitați site-ul nostru pentru a urmări oferta noastră de romane creștine și pentru a vedea în ce acțiuni umanitare suntem implicați.

 Librăria Creștină  Maranatha

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.