Comandă o carte creștină și ajută-l pe Ion să meargă din nou!

Cum crezi că ar fi viața ta fără mâini și fără picioare? Poate nici nu vrei să te gândești și să îți imaginezi! Nici Ion nu credea că va ajunge fără mâini și fără picioare. În urmă cu 9 ani, nea Ion lucra pe un TAF în pădure, în zona Bozovici, judeţul Caraș-Severin. Într-o zi de iarnă, în timp de cobora muntele cu lemnul, TAF-ul a derapat și s-a răsturnat într-o râpă. Ion a fost aruncat afară din TAF, iar utilajul a căzut peste el, retezându-i ambele picioare și ambele mâini. Un coleg care se afla cu el în utilaj, tată a 9 copii, a murit pe loc.

După ce a ieșit din spital, Ion nu avea unde să locuiască. De câțiva ani locuiește într-o casă părăsită din pădure, în Munții Aninei. Cea mai apropiată localitate de el este localitatea Bozovici, la 15 km. Nu are curent electric, semnal la telefon, etc. Acum este în cărucior. Foștii colegi și cunoscuți de la locul de muncă trec zilnic cu TAF-urile pe lângă casă lui aducându-i mâncare, lemne, etc.

Pentru că nu avea pe nimeni care să îl ajute abia acum, după 9 ani, are pensia de handicap. Visul lui cel mai mare este să aibă două proteze că să se poată deplasa. Cu pensia lui, își va putea închiria o casă într-un sat, și astfel viața lui să reintre în normal. Dar protezele costă aproximativ 3000 de euro (inclus aici și transportul, cazarea la spital, alte cheltuieli). Asociația noastră s-a implicat de mai multe ori în viața lui Ion, însă până în acest moment, nu am reușit să strângem suma necesară pentru achiziționarea protezelor.

De aceea, facem un apel la toți frații creștini din țară și din străinătate să îl ajute pe Ion, pentru ca împreună să îi schimbăm viața.

Îl puteți ajuta pe nea Ion, PRIN ORICE COMANDĂ DE CARTE CREȘTINĂ de la Librăria Maranatha.

Orice comandă de carte creștină de la Librăria Maranatha devine, în mod indirect, un ajutor pentru nea Ion. Sperăm ca, prin vânzarea de cărți creștine și donațiile care se vor strânge la asociație, să putem cât mai repede să îi achiziționam protezele pentru ambele picioare.

Vă mulțumim anticipat că veți comanda orice carte creștină de la Librăria Maranatha pentru a-l ajuta pe nea Ion.

Librăria Creștină Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.