Clienţii Librăriei Maranatha au contribuit la salvarea vieţii lui Rareş Basarab

Fiecare vizitator al Librariei Maranatha a fost instiintat printr-un banner ca orice carte crestina care se comanda de la aceasta librarie devine UN AJUTOR UMANITAR pentru Rares Basarab.

Acest baietel de numai 3 anisori sufera de sufera o boala incurabila, amiotrofie spinala, asociata cu retard motor mediu, atrofie fronto-temporala si hipotonie generalizata severa. Lui Rares i se mai spune ,,copilul din plastilina”. Asta inseamna ca Rares nu va putea merge niciodata de unul singur, oboseste foarte repede si este expus infectiilor de tot felul, din cauza imunitatii extrem de fragile.

Viata acestui baietel depinde de un aparat de respirat care in Romania costa 7 800 de euro.

Astfel, pe parcursul a catorva luni, orice carte crestina comandata de la libraria Maranatha devenea un ajutor umanitar pentru Rares Basarab, pentru achizitionarea aparatului de respirat.

Din cartile vandute de Libraria Maranatha in toata aceasta perioada, cat si din donatiile prin asociatia Speranta pentru Romania, s-a reusit achizitionarea aparatului pentru Rares Basarab.

In felul acesta, FIECARE CLIENT AL LIBRARIEI MARANATHA A CONTRIBUIT LA SALVAREA VIETII LUI RARES BASARAB

Va multumim ca sunteti clientii si partenerii nostri in aceste cazuri umanitare.

Incepand cu luna septembrie 2012, orice comanda de carte crestina de la Libraria Maranatha va deveni un ajutor umanitar pentru Andrada Uskar, o tanara de numai 17 ani din judetul Hunedoara, care sufera de leucemie. Viata Andradei poate fi salvata printr-un tratament impotriva leucemiei in Italia, care va costa 50 000 de euro.

Impreuna cu dumneavoastra, clientii Librariei Maranatha, putem salva viata acestei tinere.

Va multumim!

Libraria Crestina Caritabila Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.