Billy Graham vizitat de Mitt Romney, candidatul republican la președinția SUA

Marți, candidatul republicanilor la președenția SUA l-a vizitat pe evanghelistul Billy Graham. Romney i-a cerut lui Billy Graham să se roage pentru el în timpul acestei campanii electorale. Graham l-a asigurat pe Romney că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-l ajuta, ne informează portalul Charisma News.

Foto: A. Larry Ross/Charisma News

Graham și fiul său, Franklin, l-au găzduit pentru 30 de minute pe Romney acasă la Graham în Asheville, North Carolina.

„A fost o onoare să-l întâlneasc și să găzduiasc pe guvernatorul Romney în casa mea, mai ales că tatăl său, fostul guvernator de Michigan, George Romney, mi-a fost prieten”, a declarat Graham, „Am urmărit cariera lui Mitt Romney, în afaceri, la Jocurile Olimpice, ca guvernator de Massachusetts și, desigur, în calitate de candidat la funcția de președinte al statelor Unite. ”

Graham a spus că ceea ce-l impresionează chiar mai mult decât cariera de succes a lui Romney sunt valorile morale și convingerile  sale puternice, și angajamentul credincios pe care îl manifestă această familie pentru religie.

„A fost un privilegiu să mă rog cu Romney – pentru familia sa și pentru țara noastră”, a spus Graham. „Sper că milioane de americani  mi  se  vor alătura în rugăciune pentru națiunea noastră și vor vota candidații care vor susține definiția biblică a căsătoriei, pentru a proteja sfințenia vieții și a apăra libertățile noastre religioase. „

2 Comentarii
  1. Lucian 13 octombrie 2012 Reply
    • Vio Pop 15 octombrie 2012 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.