Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

O noua sesiune de admitere la Institutul Teologic “”Timotheus” București

Institutul Teologic “”Timotheus” organizeaza o noua sesiune de admitere!!
         Examenul de admitere va avea loc  sambata, 27 octombrie 2012 !!


Asa dupa cum v-am spus in mesajele de la Conferintele de Tineret din anul acesta, credem ca este foarte bine ca cei care sunt chemati de Domnul in lucrarea Sa (invatatori, evanghelisti, lucratori cu tineretul, lucratori cu adolescentii, lucratori cu surorile, lucratori cu copiii, misionari, profesori de religie in scoli s.a.m.d.), sa-si dezvolte pregatirea pentru lucrare urmand cursurile organizate de Institutul Teologic Crestin dupa Evanghelie “Timotheus”.
Cred ca ar fi o mare bucurie si incurajare pentru noi si pentru bisericile de unde provin studenti care sunt in Bucuresti si care au scapat de greutatea anului I, daca se vor echipa atat pentru ei cat si pentru lucrarea la care Dumnezeu, in mod sigur, i-a chemat. Acest lucru este posibil, deoarece cursurile Institutului “Timotheus” pot fi urmate in paralel cu cursurile unei alte facultati.
Rugam pe toti cei interesati sa solicite cererea de inscriere in format electronic prin e-mail, la adresa: ieremiar@gmail.com.
Am avut doritori la intalnirile regionale care, pana la ora actuala, nu au contactat Institutul sau Uniunea, de aceea va rugam frumos sa dati curs chemarii Domnului din acel moment si sa faceti din inscrierea la ITT o prioritate a acestei saptamani.
Pentru informații suplimentare puteți suna la telefon: 021 240 78 65, 0744 551 697.
    Secretar General,
        Dan Mitrea
Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

2 Comentarii
  1. Mihai, Otelas 17 octombrie 2012 Reply
  2. ION GHERGA SUEDIA 22 februarie 2013 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.