Seară specială de tineret cu Alejandro Rodriguez

Duminică, 18 noiembrie, sunteți invitați la o seară specială pentru tineri cu melodii în spaniolă cântate de Corul de tineri Betel și cu un vorbitor de excepție din Argentina. Evenimentul va avea loc de la ora 18:00, în Biserica Baptistă  „Betel” din Cluj- Napoca, iar Alejandro Rodriguez ne va vorbi despre  „Cum să fim o generație inovatoare”.

Alejandro Rodriguez este directorul Tineri Pentru Misiune Argentina și are un rol foarte important în procesul de ucenicie a națiunii argentiniene, națiune care se aseamănă României din punct de vedere cultural și financiar. În anul 2004, în capitala Argentinei, el a organizat o întâlnire de rugăciune la care au participat peste 400.000 de persoane. De asemenea, el a ţinut prelegeri la guvern și la Curtea Supremă a Argentinei. Alejandro Rodriguez este adesea invitat să vorbească la diferite conferințe în jurul lumii.

Este un vorbitor excelent, care îmbină adevărurile biblice cu experiențele personale în lucrare și are o chemare specială pentru generaţia tânără.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.