Unul din patru americani crede că Dumnezeu influențează scorurile sportive

2D0Dumnezeu influențează scorurile sportive, este ceea ce consideră un sfert din americani, potrivit unui sondaj privind ediția a 47-a de Fotbal Super Bowl, sondaj făcut de Institutul de Cercetare pe Religie.

Atunci când respondenții au fost întrebați dacă ei cred că Dumnezeu determină echipa câștigătoare, 27% ​​au spus „da”. Rezultatele sondajului variază în funcție de regiuni și religii: în partea de sud 36% au răspuns „da„, în partea de mijloc-vest răspuns afirmativ a fost de 28%, în regiunea de nord-est de 20% și 15% în vest.

29% dintre catolici, 19% dintre protestanți și 40% din minorități creștine a răspuns, de asemenea, că Dumnezeu intervine în jocurile sportive.

Sondajul mai arată că mai mult de jumătate dintre americani cred că ” Dumnezeu răsplătește cu sănătate și succes sportivii care au credință„. Directorul general al institutului, Robert P. Jones, a declarat: „Într-un moment în care sportul profesionist este reglementat de bani și statistici, un număr semnificativ de americani văd o mână divină în joc.”

Tu crezi că Dumnezeu se implică în scorurile sportive?

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine