Reduceri de 12% între 1-8 martie la cărți și cadouri la Librăria Maranatha

12Martie este o luna speciala pentru toate femeile si mamicile. Martie este o luna in care ne putem arata si manifesta dragostea si aprecierea noastra pentru cele pe care le iubim si pe care Dumnezeu ni le-a daruit in viata noastra. De asemenea, avem ocazia sa Ii multumim Domnului pentru mamele noastre, pentru ostenela lor pentru noi, pentru dragostea lor si devotamentul cu care au facut si fac toate lucrurile pentru noi. Acum avem ocazia sa le aratam cat de mult le pretuim, cat de mult inseamna ele pentru noi. In acest context, Libraria Maranatha vi se alatura si va ofera reduceri de 12% la toate cartile crestine si cadourile crestine. Aceasta reducere se aplica intre 1-8 martie.

De asemenea, gandurile noastre se indreapta spre Andrada, care pe data de 10 martie este programata la urmatorul tratament impotriva leucemiei in Italia, la Clinica San Matteo. Andrada are nevoie pana pe 10 martie de 1 500 de euro.

Odata cu aceste reduceri, orice carte crestina comandata de la Libraria Maranatha devine un ajutor umanitar pentru Andrada. Oricine comanda o carte crestina la Libraria Maranatha doneaza in mod indirect pentru Andrada.

Dorim ca Domnul sa binecuvanteze mamele noastre si sa le pastreze cu sanatate in viata noastra. Pastrati in rugaciune si pe Andrada, fie ca Domnul sa Îsi reverse bunatatea si vindecarea Lui peste ea!

Comanda ta poate salva viata Andradei!

Cu respect,
Libraria Crestina Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.